Yhdistyksen toiminta

Champion of Liberty ry on perustettu vuonna 2000 ja merkitty yhdistysrekisteriin 14.01.2002 (rek nro 183.477).

Yhdistyksen säännöt.

Yhdistyksen jäsenmaksu (20 €) maksetaan tilille FI26 1745 3000 0413 94. Lisää viestikenttään oma nimesi.

Yhdistyksen tarkoituksena on vaalia Suomen marsalkka C. G. E. Mannerheimin muistoa ja edistää hänen elämäntyönsä tuntemusta.

Yhdistys järjestää esitelmätilaisuuksia sekä julkaisee ja tilaa Mannerheimin elämää koskevia artikkeleita ja käsikirjoituksia.

Yhdistyksen hallituksen puheenjohtajana toimii kenraaliluutnantti (evp) Sakari Honkamaa ja muina jäseninä  kauppatieteiden maisteri Magnus von Knorring,  Meta Mannerheim, komentaja Mika Raunu ja Marko Maalouto.

Hallituksen kutsumana varainhoitajana ja sihteerinä komentaja (evp) Jyrki Kivelä.

Yhdistyksen osoite on Rantaniitynkuja 10, 03100 Nummela.

Hallitus tiedottaa:

Champion of Liberty toivottaa kaikille oikein rauhaisaa Joulun aikaa sekä menestyksekästä ja hyvää vuotta 2024.

Yhdistyksemme on elänyt hiljaista kautta useamman vuoden ajan. Nyt on kuitenkin aika aktivoitua. Champion of Libertyn kevätkokouksen yhteydessä myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana pidetään esitelmä. Mannerheim golf on 7.6.2024 Mikkelissä ja 13.7.2024 järjestetään yhdistyksemme retki Runnille, Iisalmen kupeeseen. Retken ohjelmassa on mm. seminaari, jonka avaa entinen puolustusministeri Seppo Kääriäinen, ajankotaisen puolustuspoliittisen osion alustajina toimivat kenraaliluutnantti (evp) Arto Räty sekä prikaatikenraali Ari Laaksonen (Kainuun Prikaatin komentaja). Loppupuheenvuoron pitää ministeri Sari Essayah. Lounaan jälkeen tutustutaan Mannerheimin jalanjälkiin Runnilla ja Koljonvirran taistelupaikkaan Iisalmessa.

Champion of Libertyn hallitus toivottaa kaikki tervetulleiksi tapahtumiin. Niistä tiedotetaan myöhemmin lisää.

Mikäli haluat liittyä yhdistyksemme jäseneksi lähetä sähköpostitse sihteerillemme yhteystietosi ja maksa jäsenmaksu yllä olevan ohjeen mukaisesti. Sihteeri vahvistaa liittymisesi sen jälkeen.

Terveisin

Champion of Liberty

Yhdistyksen rahavarojen kavaltaminen saanut ratkaisun

Champion of Liberty -yhdistyksen hallitus sai keväällä 2018 selville, että yhdistyksen tileiltä puuttuu huomattava määrä rahavaroja. Hallitus ryhtyi välittömiin toimenpiteisiin tilanteen selvittämiseksi. Yhdistyksen hallitus teki rahavarojen puuttumisen johdosta rikosilmoituksen kesällä 2018.

 Asia eteni poliisitutkinnan jälkeen syyttäjälle ja edelleen Länsi-Uudenmaan käräjäoikeuteen. Käräjäoikeus tuomitsi 5.10. 2022 yhdistyksen pitkäaikaisen rahastohoitajan törkeästä kavalluksesta ja velvoitti hänet palauttamaan yhdistykselle kavaltamansa merkittävän summan. Päätös on lainvoimainen.

 Hallitus kiittää jäsenistöä sekä yhdistyksen tukijoita esitutkinnan ja oikeuskäsittelyn aikana saamastaan tuesta. Yhdistys keskittyy rahavarojen takaisin saamiseen ja yhdistyksen toimintaedellytysten palauttamiseen.

 

Mannerheim logo

Yhdistyksen sihteeri Jyrki Kivelä

Puh. 050 469 2373

Sähköposti: colsihteeri@hotmail.com

Champion of Liberty ry

Rantaniitynkuja 10

03100 Nummela